top of page

w e d d i n g

IMG_7741.jpg

WEDDING COLLECTIE

Een huwelijk is een unieke aangelegenheid. Mag het dan nu toch net een beetje anders zijn? Yes! Daar houd ik van. Want anders is toch net iets leuker, unieker. De "WEDDING" collectie werd geboren.

Laat me duidelijk zijn, er is absoluut helemaal niets mis met een ouderwetse bollige gouden trouwring! Integendeel, deze zijn stijlvol tijdloos en passen áltijd bij de persoon. 

Ikzelf geef graag een uniek karakter aan de trouwringen die ik ontwerp. Het strakke maakt in mijn verhaal plaats voor unieke stukken die na jaren huwelijk een prachtig verhaal met zich meedragen. Hier komt de ruwe structuur terug die ik graag doortrek doorheen al mijn collecties. Het liefst plaats ik twee trouwringen naast elkaar, die niet identiek zijn, maar wel op elkaar aansluiten en op hun eigen unieke manier bij elkaar passen.

Want we zijn allemaal identieke beestjes. Of het nu hij/zij is, zij/zij of hij/hij, ze zijn allemaal prachtig en mogen er allemaal uitspringen in hun eigenheid. 

 

Ik zit graag met koppeltjes samen voor het ontwerp van hun trouwringen. Je leert ze pas écht kennen wanneer je merkt dat ze beiden precies hetzelfde willen, maar toch ietsje anders. Heerlijk!

  • Facebook
  • Instagram

designed_by_JESS . Jessica Di Dio

Genk, Belgium

bottom of page