top of page

w o o d 

IMG_4495.jpg

WOOD COLLECTIE

Het zal jullie al opgevallen zijn dat mijn ontwerpen niet altijd even "strak" zijn. Ondanks mijn licht autistisch kantje om steeds stipt te zijn, alles zo correct en precies mogelijk te willen zien, houd van toch van grillige aardse unieke vormen. Deze grillige vormen kan je trouwens ook terugvinden in de  FABRICS collectie.

"WOOD" is daarom een collectie die de grillige vorm van de natuur weergeeft. Hout, ruwe oppervlakken, soms in een strakke vorm, maar meestal mee met de flow van haar eigen grilligheid. 

Net zoals de juwelen uit de FABICS collectie worden de meeste juwelen uit de WOOD collectie ook vervaardigd vanuit de verloren was techniek. Een zeer dankbare techniek die de grillige structuur zeer gedetailleerd naar boven brengt na het gieten.

Ringen uit deze collectie zijn zeer mooi als trouwring, vriendschapsring, herdenkingsring, ... 

Uiteraard is het mogelijk om elk juweel te voorzien van gravure aan de binnenzijde van de ring. Ook het plaatsen van een of meerdere kleine steentjes is mogelijk. 

Belangrijk om weten is dat ook hier geen twee stukken identiek zijn. Bij een paar oorbellen zal dus elk stuk uniek en afwijkend zijn van het ander.

  • Facebook
  • Instagram

designed_by_JESS . Jessica Di Dio

Genk, Belgium

bottom of page