top of page

m a a t w e r k

IMG_9142_edited.jpg

MAATWERK

De naam van deze collectie zegt het zelf. "MAATWERK", juwelen op maat, juwelen zoals de klant het zelf wilt zien en dragen. 

 

Heb je zelf een tof idee over een bepaald juweel?  

Beschik je over een mooie steen, parels, of andere voorwerpen die je graag in jouw juweel zou willen terugzien? Dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres. Samen met jou stel ik graag een uniek juweel samen, geheel volledig volgens jouw eigen ideeën en visie. 

Tijdens een eerste persoonlijk intake gesprek luister ik graag naar jouw jouw ideeën over zowel vorm, kleur, materiaal, ... Hierna ga ik aan het werk en stel ik voor jou enkele mogelijkheden samen, al-dan-niet aan de hand van enkele draft/pas juwelen.

Met jouw tevredenheid in het achterhoofd houdend en de persoonlijke aanpak die ik hoog in het vaandel draag, stel ik geen limiet op het aantal aanpassingen. Jouw juweel moet tenslotte ook écht jóuw juweel zijn. 

Na de kritische blik en na de aanpassingen kruip ik terug achter mijn werkbank, deze keer voor het definitieve ontwerp van jouw juweel . 

Uiteraard is de productietijd hier steeds verschillend. Afhankelijk van de verschillende aanpassingen en wijzigingen kan het zijn dat de productietijd wat langer is. 

  • Facebook
  • Instagram

designed_by_JESS . Jessica Di Dio

Genk, Belgium

bottom of page