top of page

Coronavirus Covid -19 maatregelen

Help jezelf en anderen te beschermen

Eind vorig jaar brak in China een nieuw coronavirus (Covid-19) uit. Intussen bereikte het virus ook ons land. De Belgische gezondheidsautoriteiten doen er alles aan om ieders gezondheid te beschermen.

Deze aanbevelingen blijven van toepassing.

Om de verspreiding van het virus af te remmen, vraagt de FOD Volksgezondheid aan iedereen om de hygiënemaatregelen strikt toe te passen. Naast aandacht voor je eigen gezondheid en persoonlijke hygiëne, kan je ook verschillende tips toepassen die je contact met anderen beperken. Zo verlicht je het werk van dokters en ziekenhuizen en help je mee om kwetsbare personen te beschermen. Iedereen heeft dus een rol om ervoor te zorgen dat het coronavirus zo weinig mogelijk verspreidt.

Wat kan je zelf doen ?

  1. Blijf thuis als je ziek bent.

  2. Was regelmatig je handen grondig met water en zeep of desinfecteer ze met alcoholgel.

  3. Houd minimaal 1.5 meter afstand: social distancing is een must!

  4. Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.

  5. Geen zakdoek? Hoest of nies in je elleboogholte

  6. Vermijd om handen te geven, te kussen of te knuffelen als je iemand begroet.

  7. Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, kinderen jongere dan 6 maanden, zwangere vrouwen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …)

  8. Kinderen worden niet ernstig ziek van het coronavirus, maar kunnen het wel makkelijk verspreiden. Contact tussen kinderen en ouderen is dus af te raden.

  9. Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn of hou voldoende afstand.

 

De webshop designed_by_JESS blijft geopend!

Samen gaan we het proberen: #FlattenTheCurve. Ook bij JESS houd ik mij uiteraard zeer strikt aan de regels. Op dit moment zijn we nog gezond, dus we kunnen blijven werken aan de openstaande opdrachten en de collecties. 

De webshop blijft geopend en ik sta zoals altijd dagelijks tot uw dienst om al uw bestellingen en vragen te beantwoorden. 

Pakjes kunnen nog steeds verstuurd worden en dat doe ik dan ook met het strikte oog op jullie (en mijn) veiligheid. Elk juweel zal extra ontsmet worden, alle verpakkingen gebeuren met het dragen van handschoenen en betalingen gebeuren het liefst online. 

Heb je nog vragen ? Surf naar https://www.info-coronavirus.be/nl/

nl_campagne.png
bottom of page