top of page

Algemene Voorwaarden

Logo Jess-01.png

VERZENDINGEN EN VERZENDINGSTERMIJN

JESS  verbindt zich ertoe de bestelling uit voorraad te verzenden binnen de 1 tot 3 werkdagen na goedkeuring van ontwerp/kost en ontvangst van betaling. 

Ontwerpen op voorraad worden binnen 1 tot 3 werkdagen na betaling verzonden. Ontwerpen op maat/aanvraag worden na goedkeuring van proef en overeenkomst, verstuurd, afgehaald of geleverd.

Leveringen gebeuren via bpack mini 24h-zending met track & trace

 

BETALINGSVOORWAARDEN

Alle bestellingen worden vooraf vereffend.
De meeste aangeboden producten worden op maat gemaakt en zijn niet in voorraad.
Betalingen kunnen gebeuren via :
- bancontact

- creditkaart
- Paypal

 

 

HERSTELLINGEN

Bij vragen over herstellingen neemt men contact op via jess.didio@gmail.com.

Indien het juweel hersteld dient te worden en men kan aantonen dat de schade buiten eigen wil gebeurde, kan men beroep doen op een garantie van 3 maand na aankoop en worden herstellingen op rekening van JESS gebracht.

Herstellingen na deze periode worden uiteraard probleemloos uitgevoerd in overleg met de klant en JESS. Extra kosten worden door de klant gedragen.

 

 

RETOURNEREN

Conform de wet op de verkoop op afstand heeft elke klant het recht mee te delen afstand te doen van de aankoop, zonder een in rekening gebrachte boete en zonder een reden te moeten opgeven, dit binnen 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Hiervoor dient steeds in eerste instantie contact genomen te worden met JESS om melding te geven van teruggave. De producten dienen vervolgens teruggestuurd te worden binnen de 7 werkdagen en op eigen rekening. Terugzendingen dienen verzonden te worden via een bpack Mini 24h o.w.v. de traceerbaarheid van het pakket bij mogelijk verlies. Indien bij verlies van de zending blijkt dat hier niet aan voldaan werd zal JESS niet tussenkomen in terugbetaling van de terugzending.

De producten dienen in originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden naar de verkoper wanneer men aanspraak wenst te maken op terugbetaling. Indien aan alle voorwaarden is voldaan verbindt JESS zich ertoe het volledige aankoopbedrag binnen de 30 dagen terug te storten. Verzendkosten worden niet terugbetaald!  JESS behoud het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de producten reeds zijn gebruikt of beschadigd werden.

 

 

FOUTIEF OPGEGEVEN VERZENDADRES

Alle items worden verzonden naar het opgegeven adres.

JESS kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutief doorgegeven verzendadressen.

 

 

VERLOREN OF BESCHADIGDE PAKKETTEN

Al onze online bestellingen worden met zorg verpakt en verzonden.
Alle verzendingen worden verzonden met een track&trace, blijkt het pakket na enkele dagen na verzendbevestiging nog steeds niet te zijn aangekomen, neem dan contact op met JESS.

JESS kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verloren of beschadigde pakketten.

bottom of page